En god mulighet til å tjene penger på nett


Har du behov for raske penger? Det betyr ikke at du må låne penger og du behøver heller ikke utsette deg for tapsrisikoen som gambling medfører. De aller fleste kan nemlig tjene raske penger på nett og i denne artikkelen kan du finne ut hvordan og hvorfor.


Hvorfor?

Årsaken til at du kan tjene raske penger på nett er ganske enkelt det at du ofte får betalt mye kjappere enn ved tradisjonelle jobber. Hva som er raske penger kan selvfølgelig diskuteres, men gjennom internett er det fullt mulig å få betalt i løpet av et par dager og det vil i alle fall jeg betegne som en mulighet til å tjene penger raskt. Men, det betyr ikke at alle online jobbmuligheter gir rask betaling, noe blogging i utgangspunktet er et godt eksempel på. Nedenfor finner du noen av de beste mulighetene til å tjene raske penger.


Skriv korte artikler

En av de beste mulighetene til å tjene raske penger er å skrive korte artikler for forskjellige nettsted. Det kan for eksempel være en flere artikler om treningsutstyr for en temaside som omhandler trening og helse, eller det kan være en artikkel om ansiktsmaling som du skriver for en hobbyside. Tusenvis av nettsted har daglig behov for nytt innhold, så det finnes nok av muligheter til å skaffe seg denne typen arbeid, men legg merke til at mulighetene er desidert best dersom du skriver engelskspråklige artikler. Mer informasjon om hvordan du kommer i gang finner du i artikkelen Skrivejobb, men vi nevner til slutt at muligheten til raske penger ligger i det faktum at du ofte vil få betalt pr artikkel og så raskt denne er levert.


Sosiale medier

Sosiale medier er i vinden som aldri før og det er rimelig å anta at det finnes en rekke muligheter til å tjene raske penger gjennom Facebook, YouTube og Twitter. Jeg er imidlertid langt fra noen ekspert på dette området og den muligheten jeg kjenner til er Paid Social Media Jobs. Dette er en medlemsside som tilbyr medlemmene en rekke jobber som for eksempel å twitre tilbud på vegne av andre, eller å styre facebook-profiler for andre. I forhold til raske penger, er det også her kjapp betaling som er fordelen og for enkelte oppdrag kan du visstnok få betalt neste dag. Mer informasjon finner du hos Paid Social Media Jobs.


Dine vurderinger og meninger

Dine vurderinger og tilbakemeldinger kan også gi deg kjappe inntekter og du kan velge mellom flere alternativ. En av de beste inntektsmulighetene i så måte er nok det å teste spill til Playstation, Xbox og lignende, noe du kan lese mer om i artikkelen Tjene penger som spilltester. Kort forklart betaler spillutvikler/produsenten deg for din vurdering av et spill og du vil kunne få betalt nesten umiddelbart.


Dine vurderinger og meninger om alt i fra produkter, bestemte kampanjer, merkenavn, politikk, med mer gir også muligheter til å tjene raske penger og det jeg her tenker på er først og fremst betalte spørreundersøkelser. I artikkelen Betalte markedsundersøkelser kan du lese mer om godt betalte globale undersøkelser, mens du i artikkelen Betalte spørreundersøkelser kan lese mer om de gratis norske mulighetene. Dette er muligens ikke de raskeste pengene i verden, men dersom du står på litt vil du kunne tjene penger raskt, spesielt med internasjonale undersøkelser. Det skyldes at du der vanligvis får betalt pr undersøkelse, mens de norske aktørene vanligvis betaler deg når du har nådd en utbetalingsgrense.


Nyttige tips

Det med utbetalingsgrense er noe du bør legge merke til, spesielt dersom du har behov for raske penger. En rekke av de aktørene som lar deg tjene penger på nett har nemlig en slik grense og ofte kan du selv velge hvor høy grensen skal være. Nå kan det for all del være kjekt å spare opp til en stor utbetaling, men det er ikke det smarteste for deg som ønsker å tjene raske penger. 


I forbindelse med utbetaling bør du også huske å sjekke betalingsalternativene. Det er vanlig at du kan velge mellom sjekk, bankkonto, eller PayPal og det blir naturlig nok dårlig med raske penger dersom du velger sjekk. For raskest mulig betaling er PayPal det beste alternativet og det er en betalingsløsning de aller fleste av dine potensielle oppdragsgivere tilbyr. Sjekk paypal.com og opprett en konto dersom du ikke allerede har dette og husk å endre betalingsvalg dersom det er mulig.


Muligheten til å tjene penger raskt vil ofte avhenge av deg selv. Det skyldes delvis at det som nevnt ikke er uvanlig at du må nå en utbetalingsgrense og delvis at arbeidet naturligvis må utføres. Det hjelper lite å få en god mulighet til å tjene raske penger dersom du utsetter arbeidet… Dersom du virkelig har behov for raske penger bør du innstille deg på noen dager eller uker med mest mulig arbeid. Det er den lite spennende oppskriften på hvordan du kan tjene raske penger på nett. For deg som ikke gidder å arbeide for pengene kan det være nyttig å låne penger, noe du finner tips om på siden altomkredittkort.no, samt på sidene til forbrukerportalen.


Her kan du lese om mulighetene til raske penger fra poker og her finner du tips om andre pengespill