Hvordan tjene penger med en skrivejobb?


En skrivejobb gir gode muligheter til å tjene penger på nett. Korte artikler og blogginnlegg krever verken erfaring eller spesielle kunnskaper og dette er en jobbmulighet som alle kan benytte seg av. Nederst i artikklen finner du en svært god mulighet til å skaffe deg en forholdsvis enkel skrivejobb, men først noen ord om denne typen arbeid.


Hva er egentlig en skrivejobb?

En skrivejobb kan være så mangt men i denne artikkelen fokuserer jeg på enkle, korte artikler og blogginnlegg. Det skyldes at alle kan tjene penger med en slik skrivejobb som vanligvis innebærer at du skal skrive artikler på 300 – 500 ord. Disse artiklene skal skrives om bestemte tema som du vil få oppgitt av oppdrags eller arbeidsgiver. Den kan være et hvilket som helst tema om alt i fra sport og økonomi til klær, mote og helse. Vanskeligere er det faktisk ikke og når du først har kommet i gang vil det gå av seg selv og dermed kan du forholdsvis enkelt tjene penger på denne måten.


Gode muligheter for alle

Som nevnt er dette en mulighet til å tjene penger som i utgangspunktet passer for alle. En skrivejobb kan muligens høres noe vanskelig ut, men det er det altså ikke dersom du velger denne muligheten. Tusenvis av nettsted som hver dag har behov for nytt innhold er grunnen til at denne jobbmuligheten eksisterer og dette er en velkjent og populær mulighet til å tjene penger på nett som ikke må forveksles med tvilsomme "blir rik" opplegg. Dette er en legitim mulighet til å skaffe seg en god inntekt på et ærlig arbeid som bør gi deg en mer enn godkjent timelønn.


Kom i gang på egenhånd

Utfordringen er først og fremst å få tilgang til arbeidsoppgaver og kun personer som har skaffet seg et godt rykte som artikkelforfatter vil i utgangspunktet kunne lykkes på egenhånd. Dersom du har gode referanser du kan vise til, er det mulig å kontakte potensielle arbeidsgivere som du kan finne i de mange diskusjonsforumene på nett. Dette er tidkrevende og det ikke sikkert du lykkes, men det er en reell mulighet til å tjene penger på nett med en skrivejobb.


En bedre mulighet

Dersom du ønsker å tjene penger med en skrivejobb bør du vurdere å bli medlem av et nettsted som skaffer deg arbeid. Da behøver du kun å skrive artikklene, sende dem inn og så får du betalt. Det finnes en rekke slike aktører som tilbyr deg å tjene penger på skrivejobb, men dessverre er det mange useriøse aktører. Jeg har sjekket 10 slike muligheter og det er kun to av disse aktørene som holder hva de lover. Til gjengjeld er dette to nettsteder som får svært gode referanser fra fornøyde medlemmer. 


Nettstedet Legit Writing Jobs er en utmerket mulighet for deg som ønsker å tjene penger med en skrivejobb. De tilbyr opplæring, tips og hjelp, men først og fremst gir de deg skrivejobber. En stor fordel er at du selv (delvis) kan velge hva du vil skrive om og du kan velge mellom flere hundre tema. Du kan også velge om du vil skrive artikler, blogposter eller mer krevende ting som noveller og skjønnlitteratur. Kort sagt er dette en svært god mulighet til å tjene penger på nett. Den andre gode muligheten tilbys av Writing Jobs Online som i skrivende stund tilbyr prøvemedlemskap til under 10 kroner.


Gjennom Real Writing Jobs kan du ikke bare forvente god tilgang på skrivejobber. Det er også den aktøren som tilbyr best betaling og her er et par eksempler hentet fra forskjellige diskusjonsforum hvor medlemmer har delt sine erfaringer. Opptil 500 kroner for en kort artikkel, flere tusen kroner for noveller og lengre artikler som godkjennes og opptil 400 kroner for en blogpost må sies å være meget, meget bra betaling. For deg som ønsker å tjene penger på nett er en skrivejobb noe som anbefales og da er definitivt Legit Writing Jobs et godt valg. Jeg nevner at medlemskap vil koste noen kroner, men ikke mer enn du tjener på en eneste artikkel. Her finner du muligheten til å komme i gang!  • Her kan du lese om raske penger
  • Her kan du lese om spilltester jobber
  • Her kan du lese om Home Job Group
  • Her kan du lese om en god jobbmulighet
  • Her kan du lese om lettjente penger
  • Her kan du lese om nettsalg på eBay