Eksempel

Som nevnt kan du tjene gode penger på å selge foto bilder til nettsteder som så bruker disse som illustrasjonsbilder. Det skyldes at det finnes titusenvis av nettsted som kjøper slike bilder, samt at disse vanligvis ikke ønsker enerett.Bildet til venstre er et eksempel og det er faktisk solgt for mer enn 60 000 kroner. Det vil si at bildet er solgt så mange ganger at den totale salgssummen i skrivende stund overstiger 60 000 kroner. Som du ser er bildet helt ok, men samtidig er det et foto som de aller fleste kan ta. Det som har gjort bildet til en salgssuksess er med andre ord ikke bare selve bildet, men like mye riktig salgssted og salgspresentasjon.


Hvordan tjene penger på bilder?


Viste du at det er mulig å tjene flere tusen kroner på forholdsvis ordinære bilder? Det er faktisk helt sant og skyldes at du kan selge retten til å bruke dine bilder om og om igjen. Nedenfor finner du informasjon om hvordan og hvorfor du kan tjene penger på å ta bilder eller på å tegne, uten at du på noen måte er profesjonell tegner. De samme forutsetningene gjelder stort sett både for foto og tegninger.


Hvorfor eksisterer denne inntektsmuligheten?

Det er tre hovedårsaker til at du kan tjene gode penger på tegninger og bilder. Den ene er den enorme etterspørselen etter slike produkter. Den andre er muligheten til å selge samme tegning og bilde flere ganger. Den tredje er at det nå finnes et nettsted som har spesialisert seg på nettopp denne inntektsmuligheten, noe du kan lese mer om nedenfor. Der finner du også et eksempel på hvorfor du kan tjene penger på denne måten. 


Selg bildene mange ganger

Det har lenge vært kjent at det er mulig å tjene penger på bilder og tegninger og det finnes mange hobbyfotografer som har skaffet seg en ekstra inntekt på denne måten. Men, de aller fleste sitter dessverre igjen med dårlig timebetaling og overraskende nok skyldes det ikke kvaliteten på tegningene eller bildene. Det skyldes rett og slett at svært få kjenner til hvor og hvordan de bør selge disse. Svært mange kunder er nemlig ute etter å kjøpe rimelige og helt ordinære tegninger og foto som de skal bruke som illustrasjonsbilder og på mange måter er det svaret på hvordan du kan tjene mye penger på foto og tegninger. Du skal selge det samme bildet til mange forskjellige nettsteder.


Sjekk hvordan du kan tjene penger på å teste spill 


Alt du trenger for å komme i gang

Mange vil nok relativt raskt kunne lære seg å tegne godt nok til å tjene penger og for det som er like talentløse som meg, så er det å selge egne foto et fullverdig alternativ. Årsaken til denne påstanden er nettstedet Photography Jobs  Online, som rett og slett tilbyr sine medlemmer alt som trengs for å tjene penger på denne måten. Blant annet tilbyr de et 7-dagers prøvemedlemskap og betaling på opp mot 1000 kroner for et bilde. Legg ellers merke til den nye aktøren Get Paid to take Photos som ogå byr på gode muligheter.