Skaff deg en skrivejobb knyttet til eBay


​eBay byr på flere muligheter for seg som ønsker å tjene penger på nett og en av disse er altså en gjennom en form for skrivejobb. For de fleste er nok det en enklere jobbmulighet enn det å tjene penger på nettsalg, noe du for øvrig kan lese mer om
her.


Skrivejobber generelt

Hvordan tjene penger på en skrivejobb? Det avhenger litt av hvilken skrivejobb du ønsker, men i utgangspunktet finner du de beste mulighetene gjennom nettstedet Writing Jobs Online. Medlemskap her koster noen kroner, men det tjener du inn på en eneste liten skrivejobb og fordelene med dette nettstedet er mange. Du kan velge hva du vil skrive om, hvilke type tekster du ønsker å skrive, samt hvor mye du ønsker å skrive. Jeg nevner også at Writing Jobs Online er et anerkjent nettsted og så langt i fra svindel som du kan komme. Mange skandinaver tjener da også allerede gode penger på skrivejobber gjennom dette nettstedet.


Skrivejobb gjennom eBay

En skrivejobb på eBay gir de aller, aller fleste sjansen til å tjene penger på internett. Det du skal skrive er naturlig nok relatert til salg og produkter som selges på dette populære nettstedet og i første rekke er det snakk om å skrive produktbeskrivelser og presentasjoner av varer og selgere. Det enorme antall selgere og den enorme omsetningen på eBay betyr gode muligheter til å tjene penger på denne måten.


Homejobstop hjelper deg å tjene penger


Å skrive oppføringer og beskrivelser av denne typen betyr at du vil ha direkte påvirkning på hvor godt salget blir og det betyr at du må gjøre en skikkelig skrivejobb. Selgerne som betaler deg er avhengig av dette og det gjenspeiles også gjennom betalingen. Det vanligste er nemlig at du får provisjonsbetaling og det vil si en fast andel av salget. Det er naturligvis en usikker mulighet til å tjene penger, men samtidig betyr det at potensialet er stort.


Provisjonsbetaling

Fordelen med provisjonsbetaling er at selgeren er sikret at du virkelig gjør ditt ytterste for å skrive gode presentasjoner. Det vil i utgangspunktet betyr bedre sjanser til godt salg og det betyr større inntekter til deg. Dersom du skriver en produktbeskrivelse for et produkt som virkelig slår an kan du tjene svært gode penger, men da bør du skrive for en profilert og dyktig selger.


Utfordringen 

Det er nok også her den store utfordringen ligger. De aller fleste kan i utgangspunktet tjene penger på nett gjennom en skrivejobb på eBay, men det er bare noen få som får forsøke seg. Det betyr at du må legge ned stor innsats i å skaffe deg oppdrag fra dyktige selgere. Disse finner du blant annet på diverse diskusjonsforum som tar opp relevante emner, men husk at mange andre også jakter på det samme som deg. Referanser eller tidligere arbeid du kan vise til er nok nærmeste en nødvendighet for å få muligheten til å tjene penger på å skrive denne typen presentasjoner og det kan du for eksempel få gjennom en lettere tilgjengelig skrivejobb på nett.


En krevende skrivejobb

Det meste er enkelt når du har lært det, men i utgangspunktet er dette en krevende inntektsmulighet. Det du skriver skal både gi potensielle informasjonen de ønsker og ikke minst skal dine presentasjoner overbevise kunden om at dette er et godt kjøp. Husk at beskrivelsen også skal kunne fange kundens oppmerksomhet og dette kan gjerne kalles en jobb innen markedsføring. Selv om denne muligheten til å tjene penger er krevende, er det langt i fra umulig å lykkes. 


En liten ide om hva og hvordan du bør skrive denne typen presentasjoner får du ved å sjekke andre oppføringer på eBay, spesielt for produkter som selger godt. Dersom du ikke har noen erfaring med å tjene penger gjennom skriving er nok en skrivejobb på eBay å sikte litt vel høyt. Da bør du heller vurdere å begynne med en enklere jobbmulighet, noe du kan lese mer om i denne artikkelen.


Du finner nyttige tips om eBay her og i artikkelen skrivejobb kan du lese mer om andre skrivejobber.