Penger spart er penger tjent


Dersom du ikke tjener nok penger er det muligens en ide å se på hvordan du kan få mest mulig ut av den inntekten du har. Det finnes nemlig mange muligheter til å spare penger og da tenker jeg ikke først og fremst på det å spare penger i bank, fond eller lignende. Jeg tenker på mulighetene til å spare penger på forbruk og på prisen du betaler for ting og tang.


Her er en god mulighet til å tjene penger


Spar penger på forbruk

Dersom du kutter ut sydenferien vil du naturligvis kunne spare en god del penger, men for de fleste er det ikke nødvendig å gå så drastisk til verks. Et godt eksempel i så måte er muligheten til å spare penger på strøm. For det første kan du spare penger på å finne den beste prisen og for det andre kan du spare penger på å redusere forbruket, sannsynligvis nesten uten at du vil merke noen forskjell i det daglige. Andre muligheter til sparing relatert til forbruk er for eksempel gjennom å bruke mindre penger på å spise ute, eller gjennom å vente litt lenger mellom hvert besøk oss frisøren. Det finnes kort sagt mange muligheter til å spare penger dersom du er villig til å endre litt på vanene dine. 


Pris og tilbud

Svært mange av oss kan spare en god del penger på å være prisbevisste. Da tenker jeg både på mulighetene til enkelt å sammenligne priser, samt på de mange gode tilbudene som finnes. Faktisk er det som regel svært lite som skal til før en familie kan spare en god del tusenlapper pr år. Men, det betinger at du ikke går i fella og kjøper noe du ikke har planlagt og/eller behøver. Dersom du lar deg lokke av et godt tilbud og kjøper den nye fiskestanga du egentlig ikke behøver, så er det ikke akkurat snakk om å spare penger… Her er noen tips om sparing ved hjelp av pris og tilbud.


Hvordan tjene penger som spilltester?


Du kan spare riktig så godt med penger på dagligvarer, delvis gjennom å velge lavprisbutikker, delvis gjennom å velge butikkjedenes egne merkevarer og ikke minst gjennom de mange tilbudene som til enhver tid finnes. 40 prosent på Findus fiskeretter, 40 prosent på Norvegia, 4 Grandiosa for hundrelappen, fast lavpris på 4 pakninger med 1,5 liter Coca Cola, med mer. Handle smart og spar penger!


Det å sammenligne priser kan du enkelt gjøre via internett og her er det også en god del penger å spare. Sammenlign priser på alt som koster litt eller på ting som du kjøper ofte, for eksempel sko, klær, feriereiser, hvitevarer, treningsutstyr, verktøy, med mer.


Siste tips i denne omgang er at det kan lønne seg med litt tålmodighet, spesielt dersom du skal gå til innkjøp av kostbare ting som ny TV, hvitevarer, nye møbler, med mer. Det aller meste kommer nemlig på tilbud og dersom du venter litt og i tillegg er litt fleksibel i forhold til merkenavn, så kan du spare gode penger.

    • Her kan du lese om betalte markedsundersøkelser
  • Her kan du lese om Web Colleagues
  • Her kan du lese om skrivejobber
  • Her kan du lese om kredittkort
  • Her kan du lese om å jobbe som oversetter
  • Her kan du lese om det å starte egen bedrift
  • Her kan du lese om en god mulighet til å tjene penger online