Hvordan tjene penger online? del 2


Tjen penger på netthandel

Nettsalg er en inntektsmulighet hvor potensielt er enormt og dersom du virkelig lykkes kan du bli rik og vel så det. Men, suksess kommer ikke av seg selv og det finnes absolutt ingen garanti for at du vil lykkes, uansett hvor mye arbeid du legger ned. Det betyr imidlertid ikke at du bør la være å forsøke deg. Det finnes nemlig gode muligheter til å komme i gang nesten uten investeringer, noe som betyr at risikoen er liten. Faktisk kan du tjene penger på nettsalg uten egen nettbutikk og uten eget varelager.


Du behøver ikke egen nettbutikk

Dersom du ikke har erfaring med netthandel så er mitt tips at du begynner forsiktig og selger produkter gjennom eBay, Amazon eller lignende aktører. Et annet godt alternativ er å selge produkter gjennom din egen blogg og så bruke PayPal til å motta betaling. Fordelen med å begynne forsiktig er at du ikke behøver din egen nettbutikk samtidig som du kan tjene greit med penger. Videre får du mulighetene til å sjekke ut om nettsalg er noe for deg, du vil lære mye og du vil kunne skaffe deg nyttig erfaring. 


Gå for droppshipping

Dette er et meget godt alternativ for deg som ønsker å tjene penger på nettsalg. Kort forklart betyr nemlig droppshipping at du ikke behøver å holde varelager og dermed slipper du unna uten kostandene og innvesteringene det medfører. Du slipper også arbeidet med utsendelse av varene, noe som betyr at du kan konsentrere deg om markedsføring og salg. Etter min mening er droppshipping genialt for deg som ønsker å sjekke ut denne muligheten til å tjene penger, samt for deg som ønsker å starte i det små. Dersom du oppnår suksess kan du så satse på mer tradisjonell varehandel med eget varelager og store vareinnkjøp.


•    Sjekk mine tips om nettsalg på eBay

•    Nyttig om Droppshipping

•    Nyttig om betaling via PayPal

•    For deg som ønsker egen nettbutikk"Tjen Penger" på å delta gratis i konkurranser

Såkalte gratis konkurranser er for så vidt en grei mulighet til å tjene penger på nett. Jeg skriver tjene penger fordi dette som regel ikke er konkurranser i ordets rette forstand. Nå er det riktignok en reell konkurranse når det gjelder hvem som blir trukket ut som vinnere, men de spørsmålene du skal besvare er vanligvis svært enkle og kan også komme i form av en spørreundersøkelse. 


Delta i mange konkurranser

Det kan med andre ord ta litt tid å delta i en konkurranse og som regel vil alle som deltar være med i trekningen om premiene. Videre finnes det svært mange konkurranser du kan delta i, noe som etter min mening gjør det mulig å tjene penger på denne måten. Tanken er at du bruker litt tid og deltar i flest mulig konkurranser. Da vil du sannsynligvis vinne en del mindre premier og dersom du er heldig kan du stikke av med en toppgevinst. 


Du kan vinne mye

Denne muligheten til å tjene penger kan gjerne sammenlignes med betalte spørreundersøkelser. Forskjellen er at du ikke vet hva du får igjen. Med maks uflaks kan du sitte igjen uten en krone og med maks flaks kan du vinne mer enn 100 000 kroner. Legg ellers merke til at det finnes et nettsted hvor du tjener poeng på å delta i gratis konkurranser, lese tilbud, utføre forskjellige aktiviteter, med mer. Det nettstedet finner du her. (Siden er dessverre nedlagt).


Fordeler og ulemper

Når det gjelder mulighetene til å tjene (vinne) penger gjennom gratis konkurranser, så er fordelen at det er helt gratis, samt at du kan "arbeide" når du selv ønsker. Bakdelen er at du må regne med en del spam via mail og derfor bør du vurdere å opprette en egen epost som du kun benytter til dette formålet. Dersom du ønsker å unngå spam, er betalte markedsundersøkelser et bedre alternativ, fordi de fleste aktørene der er meget seriøse.


Muligheter til gratis konkurraner kommer når jeg finner noen som ikke innebærer for mye spam.


Hvordan bli rik på nett?

Hvordan tjene penger på nett?

Hordan tjene ekstra penger?

Hvordan tjene penger med markedsundersøkelser?