Nyttige tips om det å tjene penger på nett


I denne artikkelen finner du noen generelle tips og informasjon om det å tjene penger på nett. Først og fremst ønsker jeg å understreke at mulighetene er gode. Vi nordmenn er ganske trege av oss og derfor er det fremdeles forholdvis få som har benyttes seg av de mange inntektsmulighetene som finnes. Av egen erfaring kan jeg legge til at det å tjene penger på nett både er spennende, lærerikt, interessant og ikke minst motiverende. Jeg kan også legge til at dette ikke er veien til raske penger og rikdom, men en god inntekt for ærlig utført arbeid.


Litt om betalte muligheter

Mange av de beste mulighetene til å tjene penger på internett medfører at du må betale noen kroner for et medlemskap i et team eller lignende som tilbyr en bestemt jobbmulighet. Det er helt greit og det koster naturligvis en del å drifte slike team og nettsted. Men, det gjelder å holde seg vekke fra de mange dårlige og useriøse aktørene som dessverre er i flertall.


Her på Hvordan Tjene Penger, finner du kun lenker til seriøse aktører som allerede haren god del norske medlemmer. Jeg har nøye sjekket aktørene jeg lenker til og alle har i skrivende stund en "pengene tilbake garanti" som jeg har testet og funnet at fungerer. Videre er alle de nettsteder og team jeg anbefaler med i et av de to største og mest seriøse nettverkene for denne typen e-handel. Det betyr sikre betalingsløsninger og seriøse aktører som ville ha blitt fjernet fra de nevnte nettverkene dersom de drev useriøst.


Litt om inntekten din

Dersom du tjener penger på nett, eller på en annen måte tjener penger på egenhånd, har du plikt til å oppgi inntektene til ligningsmyndighetene. Du slipper dessverre ikke skatt bare fordi du tjener penger gjennom internett og det er det viktig å være oppmerksom på. Mange bloggere unnlater å oppgi inntektene til myndighetene og det kan resultere i straffeskatt og i verste fall anmeldelse. Kontakt ditt lokale ligningskontor dersom du er usikker. Husk for øvrig å ta vare på kvitteringer for utgifter relatert til den måten du tjener penger på. Det er nemlig en god del utgifter som vil gi rett til fradrag.


Litt om å komme i gang 

Dersom du ikke har erfaring med å jobbe selvstendig på internett bør du begynner litt forsiktig. Ikke sett deg for høye mål, det fører lett til skuffelse og oppgitthet. Velg heller ikke for vanskelige jobbmuligheter da det vil kunne ødelegge motivasjonen før du kommer i gang. Forholdsvis enkle arbeidsoppgaver og en type arbeid som gir deg en forholdvis rask og stabil inntekt er et godt valg. Videre er det en fordel dersom du finner en mulighet hvor mest mulig er tilrettelagt for deg. Det finnes spesielt tre muligheter som oppfyller disse kriteriene og det er etter min mening også de desidert beste mulighetene en nybegynner har til å tjene penger på nett. Du kan lese mer om disse jobbmulighetene i disse artiklene, samt på siden ekstra inntekt.


Hvordan Tjene Penger med skrivejobb? 

Hvordan Tjene Penger på å oversette? 

Hvordan Tjene Penger som spilltester? 


Litt om motivasjon

Som nevnt bør du som nybegynner ikke gape over for mye på en gang. Det er spennende å tjene penger på internett, men ikke legg ut i tempo som gjør at du blir dritt lei etter noen få uker. Tenk også litt gjennom hvilken inntektsmulighet som egner seg best for deg. Hvordan ønsker du å tjene penger? Hvor mye er du innstilt på å jobbe? Hvor tålmodig er du? Hvor mye er du innstilt på å lære? 


Du finner alle slags muligheter på internett. Enkle metoder som betalte markedsundersøkelser krever lite eller ingenting. Metodene nevnt ovenfor egner seg for de aller fleste og byr på god betaling og passelig med utfordringer. Netthandel og blogging er eksempler på spennende inntektsmuligheter som kan gi meget gode inntekter, men som også krever mye innsats, læring og tålmodighet. Min mening er at alle kan finne en passende mulighet til å tjene penger på nett!


Hvordan tjene penger