Tips om lett tjente penger


Lett tjente penger har etter hvert blitt et populært utrykk knyttet til enkelt nettbaserte inntektsmuligheter og i denne artikkelen ser vi nærmere på noen av disse mulighetene. Hvor lett tjente pengene i virkeligheten er, skal vi ikke uttale oss om, men du må arbeide for lønna, også på internett.


Tjen penger som spill anmelder

For deg som elsker Playstation og lignende spillkonsoller må dette være selve definisjonen på lett tjente penger. Det skyldes naturligvis muligheten til å tjene penger på noe du liker, samt muligheten til å teste spill og utstyr før deg legges ut for salg. 


Muligheten til å tjene penger som spill anmelder eksisterer forøvrig fordi de som designer slike spill er avhengige av tilbakemeldinger fra brukerne. Dette er en milliardindustri og kampen om kundene er stor. Før nye spill lanseres skal de være perfekte og uten feil, noe du kan hjelpe til med. Her kan du lese mer om mulighetene til å bli spill anmelder.


Gjør et kupp og videreselg

eBay byr på svært mange muligheter til å tjene penger gjennom nettsalg. Denne muligheten til lett tjente penger innebærer imidlertid det motsatte, nemlig at du kjøper på eBay. Millioner av ting ligger for salg på eBay og det er mulig å gjøre noen skikkelige kupp. Mange skal selge for en hver pris og du vil fort lære hvordan du skal finne de gode kjøpene. Muligheten til lett tjente penger ligger i å videreselge disse tingene i Norge.


Vi har som kjent et høyt prisnivå og et kjøpe som regnes som godt på eBay, vil vanligvis være svært, svært godt ut i fra norske priser. Du oppretter ganske enkelt en konto på eBay, noe som er enkelt og gratis, og så er det bare å finne gode kjøp. Husk å ha i bakhodet at det du kjøper lett skal kunne videreselges. Videre bør du kjøpe varer hvor frakt er inkludert, eller rimelig. Sjekk også eventuelle kostnader ved innførsel. Det finner du god informasjon om på tollvesenets nettsider. Svært mange varer er tollfrie, men husk eventuell merverdiavgift.


For at vi skal kunne kalle det lett tjente penger betyr at du enkelt må kunne selge varene du kjøper. Norske nettauksjoner, finn.no og lokalaviser er noen muligheter. Et annet alternativ er de mange gratis annonsemulighetene på internett. Slike finner du ved et enkelt søk på Google. Virkelig lett tjente penger får du dersom du har en blogg. Da kan du ganske enkelt legge dine røverkjøp ut for salg der. Husk da å kjøpe varer som vil være av interesse for dine lesere.


Selg rabatter og fordeler

Gjennom å selge fordeler som rabatter og tilbud, er lett tjente penger absolutt en realistisk mulighet. Spesielt på internett flommer det over av muligheter til gratis produkter, rabatter og lignende. Din mulighet til lett tjente penger på denne måten er todelt. Den første muligheten kan vanskelig kalles ny eller spennende, men vi tar den likevel med.


Click 4 Surveys kan hjelpe deg å tjene penger


Den første muligheten er å videreformidle slike tilbud. Dette er en velkjent mulighet som svært mange benytter. Spesielt på blogger og mindre nettsider finner du mange slike tilbud. Tilgangen til disse får du enklest gjennom et affiliate nettverk som TradeTracker. Du legger ganske enkelt ut en annonse på din blogg, for eksempel for en mulighet til å forsøke et slankemiddel helt gratis. Hver gang noen takker ja til dette tilbudet via din blogg vil du tjene en bestemt sum. I og for seg lett tjent penger, men det betinger at du allerede har en blogg med en del lesere.


Den neste muligheten er mer spennende og den gir gode muligheter til lett tjente penger. Kreativitet er et nøkkelord for å lykkes med denne metoden som muligens er litt frekk. Den går nemlig ut på å selge rabatter, tilbud og lignende. Det betyr først og fremst at du må være kreativ når du skal finne disse. Det er ingen som betaler for en rabatt de kan se tilbud for overalt. Du må lete litt og finne lite kjente, men gode tilbud. Når du først vet hvor du skal lete, vil dette gå raskt og muligheten til lett tjente penger vil absolutt være tilstede. Det er også mulig å avtale rabatter direkte med en butikk og leverandør. Da vil du ha en unik rabatt å tilby, noe som definitivt øker muligheten til lett tjente penger.  • Her finner du tips om betalte spørreundersøkelser
  • Her finner du tips om skrivejobber
  • Her finner du tips om det å starte bedrift
  • Her finner du tips om oversetter jobber
  • Her finner du tips om sosiale medier