Hvordan tjene penger som oversetter?


Her er en ny og ikke minst god mulighet til å tjene penger online. Gjennom å oversette dokumenter, epost, noveller, bøker og lignende kan du sikre deg en riktig så pen timelønn og det beste av alt er at alle kan sikre seg en jobb med oversetting. Gode hjelpemidler gjør nemlig at du ikke på noen måte behøver en doktorgrad i engelsk.


Om muligheten

Et enormt behov for arbeidskraft har gjort denne jobbmuligheten svært attraktiv og det er også årsaken til den gode betalingen du kan forvente. Bare i løpet av det siste året har behovet for arbeidskraft blitt mangedoblet og flere tusen bedrifter leter nå etter personer som kan oversette tekster for dem. Det skyldes at stadig flere bedrifter satser internasjonalt og dermed må de forholde seg til flere språk. Muligheten til å tjene penger er således svært god.


Oppdatering: Nettstedet som tilbyr denne muligheten til å tjene penger har dessverre avsluttet sin virksomhet og jeg kjenner ikke til andre muligheter for personer uten relevant utdanning/erfaring. Dersom du ønsker å tjene penger på nett anbefales en enkel skrivejobb eller denne populære muligheten.


Unik mulighet for alle

Jeg vil betegne en oversetter jobb som en unik mulighet til å tjene penger på nett. At en så god jobbmulighet har blitt så tilgjengelig er rett og slett litt utrolig. Årsaken er at behovet for arbeidskraft har økt så raskt at jobbmarkedet rett og slett ikke har klart å følge opp. Jeg nevnte at dette er en mulighet alle kan benytte til å tjene penger. Det skyldes først og fremst at de aller, aller fleste behersker engelsk godt nok til å oversette enkle tekster. Nettstedet som tilbyr denne jobbmuligheten har nemlig utviklet flere nyttige verktøy som vil hjelpe deg og det er grunnen til at du ikke må kunne engelsk spesielt godt.Videre kan du selv bestemme hvor mye du vil jobbe, når du vil jobbe og hvor vanskelige tekster du ønsker å oversette. Alt i fra korte artikler og eposter til bøker og teksting av filmer og tv program er nemlig tilgjengelig. Dette betyr at du i stor grad kan bestemme dine egne inntekter og dette er en ypperlig mulighet både for deg som leter etter en deltidsjobb og for deg som på litt sikt ønsker en fulltidsjobb.


God lønn

Som nevnt har det enorme behovet for nye ansatte ført til riktig så god betaling og sammenlignet med andre muligheter til å tjene penger uten relevant erfaring er lønnen som frilans oversetter rett og slett imponerende høy. Her er et par eksempler på lønnsnivå og betaling. Hvordan høres det ut med opptil 200kr for hver epost du oversetter, opptil 1500kr for korte dokumenter, opptil 12000kr for kortere bøker eller opptil 400 kroner for å oversette Facebook profiler? Kjenner du til en bedre betalt mulighet til å tjene penger online? Det gjør definitiv ikke jeg.


Begynn din oversetter jobb i dag

Nå skal ikke jeg kaste bort mer av tiden din, men heller fortelle hvordan du kan benytte denne muligheten til å tjene penger. Det er nettstedet Real Translator Jobs som tilbyr denne jobbmuligheten og dette er en aktør som du absolutt kan stole på. De samarbeider med tusenvis av bedrifter og derfor kan de tilby mye arbeid til god betaling. Et godt system og gode rutiner gjør at du kan tjene penger allerede fra første dag og det er enkelt å komme i gang. Du registrer deg som medlem oss Real Translator Jobs, får så dine innloggingsdetaljer, logger deg inn og du er i gang. På medlemsområdet finner du tips, hjelpemidler og ikke minst hundrevis av oversettelsesjobber du kan velge mellom. Etter utført arbeid kan du velge mellom å få betalt via sjekk, PayPal eller direkte på bankkonto. 


Det er naturligvis ikke gratis å drive Real Translator Jobs og derfor koster også medlemskap noen kroner. Men, det koster mindre enn det du vil tjene på et par timer og du er da sikret denne jobbmuligheten så lenge du ønsker. I skrivende stund har Real Translator Jobs et så  stort behov, blant annet for medlemmer som behersker norsk, at prisen er halvert og ligger på under 200kr. Følg linken nedenfor for å benytte dette tilbudet og for mer informasjon om denne usedvanlig gode muligheten til å tjene penger på nett. Her finner du nettsidene tilReal Translator Jobs.  • Her kan du lese om skrivejobber
  • Her kan du lese om raske penger
  • Her kan du lese om valutahandel
  • Her kan du lese om inntekter fra e-bøker
  • Her kan du lese om ekstra penger