Jobb hjemmefra gjennom Web Colleagues


Mye positiv omtale i flere engelskspråklige diskusjonsforum gjorde meg nysgjerrig på nettstedet Web Colleagues og jeg har derfor brukt noen timer på å sjekke om de virkelig tilbyr gode og realistiske muligheter til å tjene penger.


Positivt overrasket

Jeg ble meget positivt overrasket over Web Colleagues og dette er en aktør som definitivt skiller seg fra de fleste lignende nettsteder. Da tenker jeg på det faktum at Web Colleagues ikke tilbyr en ebok med tips som ikke hjelper noen verdens ting, en lite oppdater liste med jobbmuligheter eller tvilsomme og dårlig tips om hvordan du blir rik over natten, slik alt for mange andre "tjene penger sider" gjør. Det Web Colleagues tilbyr sine medlemmer er ekte jobber, all nødvendig opplæring og tilgang på alle nødvendige hjelpemidler. 


Hvilke jobber tilbyr de?

Du lurer muligens på hvilke jobber Web Colleagues tilbyr og svaret er forskjellige skrivejobber. Det er en av de desidert beste mulighetene til å tjene penger på nett og det vil det også være i overskuelig framtid. Lenger ned i artikkelen kan du lese mer om hvilke skrivejobber som tilbys, men jeg nevner allerede at det er forholdsvis enkle jobber som alle kan lære seg i løpet av kort tid. 


Om Web Colleagues

Dette er på ingen måte en døgnflue som er ute etter pengene dine før de så legger ned hele nettstedet. Snarere tvert imot, for dette er en av de mest populære og erfarne aktørene som finnes og helt siden 2001 har de spesialisert seg på å tilby sine medlemmer å tjene penger på å skrive. Hele 30 000 medlemmer fra verden skulle tilsi at dette virkelig er en seriøs aktør. Når jeg i tillegg legger til at Web Colleagues samarbeider med flere tusen bedrifter som har behov for personer som kan skrive korte artikler, så skulle seriøsiteten være hevet over en hver tvil.


Medlemsfordeler

Det finnes egentlig bare en god grunn til å bli medlem av Web Colleagues og den er at du kan tjene penger. Men, dersom du først er ute etter å tjene penger online så finnes det mye som tyder på at dette er den beste muligheten du vil finne. Som medlem får du nemlig en rekke fordeler og den største er allerede nevnt. Du får tilgang til virkelige skrivejobber, ikke bare tips og dårlige oppskrifter på hvordan du skal lykkes. I tillegg får du fullstendig opplæring, online support, nødvendig programvare, samt nyttige og effektive hjelpemidler. Legg ellers merke til at alle i utgangspunktet kan tjene penger med skrivejobbene som Web Colleagues formidler. Det fordi alle medlemmer får de opplæringen som trengs.


Høres dette interessant ut?

Det å tjene penger gjennom internett er noe som virkelig anbefales og en skrivejobb er en av de beste mulighetene som finnes. Det skyldes enkelt og greit det enorme behovet for nytt innhold på titusenvis av nettsteder. Dersom en skrivejobb er noe du kan tenke deg, bør du med andre ord gripe muligheten og sette i gang. Du har nemlig lite å tape og mye å tjene. I beste fall har du sikret deg en god ekstra inntekt som på sikt kan bli en fulltidsjobb og i verste fall har du brukt opp litt av tiden din. Nå koster det riktignok drøyt 250 kroner å bli medlem av Web Colleagues, men det er penger du får tilbake dersom du ikke er fornøyd. Web Colleagues har nemlig en 60 dagers pengene tilbake garanti som jeg har sjekket at virker. Legg også merke til at dette er en engangssum og at du aldri mer må betale en krone uansett hvor lenge du velger å være medlem.


Kort om skrivejobbene

Som nevnt er det gjennom forskjellige skrivejobber du tilbys å tjene penger. På nettsidene til Web Colleagues finner du mer informasjon om de forskjellige skrivejobbene, så jeg tar kun med noen få setninger om dette. Den mest populære og sannsynligvis beste muligheten til å tjene penger er å skrive såkalte SEO-artikler. Der er artikler som skal hjelpe et nettsted å rangere best mulig oss Google og det er enkelt å lære seg en skrivejobb som dette. En annen populær skrivejobb som Web Colleagues tilbyr er å skrive innhold for blogger og andre nettsted og der kan for eksempel være en artikkel om trening, mote, fotografering eller forskjellige reisemål. De to andre skrivejobbene som tilbys leser du mer om på nettsidene til Web Colleagues.


•    Les om mulighetene til å jobbe som spilltester

•    Les om mulighetene til å jobbe som oversetter