Disse kan hjelpe deg med å tjene penger

Det finnes en rekke firma som tilbyr og/eller videreformidler muligheter til å tjene penger hjemmefra og de fleste slike aktører har spesialisert seg innen en nisje. Det kan for eksempel være innen spilltesterjobber eller innen skrivejobber. Nedenfor finner du noen slike aktører som fremstår seriøse og som jeg har tro på.


Homejobstop.com

Verdens største aktør innen tjene penger hjemmefra bransjen har en oversikt med nettsteder som hjelper deg å tjene penger hjemmefra. Hundrevis av nettsteder er med på denne oversikten og der havner Homejobstop.com blant de tre mest populære nettstedene. Det er i seg selv nok til å bli imponert og etter litt research angående denne aktøren har jeg stort sett bare funnet positive tilbakemeldinger.


Legg spesielt merke til at Homejobstop lenge har rangert godt hos BBB og andre nettsteder som ivaretar forbrukernes interesser. BBB er for øvrig en organisasjon som hjelper vanlige mennesker å finne nettsteder, nettbutikker og andre aktører som de trygt kan stole på. Kort oppsummert tyder alt på at Homejobstop driver seriøst og virkelig kan hjelpe deg å tjene penger hjemmefra.


informasjonssidene til Homejobstop finner du informasjon om hvordan du kan benytte deg av denne muligheten til å tjene penger hjemmefra. Videre kan du lese om de forskjellige jobbmulighetene denne aktøren videreformidler, med mer. Skrivejobber, forskjellige oversettingsjobber, webdesign, sekretærarbeid og en lang rekke andre muligheter til å tjene penger er for øvrig det du tilbys gjennom Homejobstop.


Click 4 Surveys

Det finnes mange aktører om har spesialisert seg innen nisjen betalte spørreundersøkelser. Noen av disse er seriøse, mens andre fremstår mer tvilsomme. Når det gjelder Click 4 Surveys er dette et relativt nytt nettsted som etter min oppfatning fremstår som et greit alternativ. Det skyldes blant annet at de er forholdsvis rimelige, at de stort sett opererer med realistisk tall og ikke minst det faktum at mange uavhengige, objektive nettsteder/blogger gir Click 4 Surveys positiv omtale.


Det finnes ingen tvil om at det er mulig å tjene penger på betalte spørreundersøkelser og dersom du ønsker å forsøke denne inntektsmuligheten fremstår Click 4 Surveys som et godt alternativ. Du kan tjene fra 30 kroner på å besvare relativt korte undersøkelser og du kan tjene flere hundre kroner på å besvare mer omfattende undersøkelser. Mer informasjon og muligheten til å komme i gang umiddelbart finner du på Click 4 Surveys.Real Translator Jobs

Jeg tar med noen ord om Real Translator Jobs som tilbyr deg å tjene penger med oversetter jobber, selv om dette nettstedet også er nevnt i artikkelen Hvordan tjene penger som oversetter. Årsaken til det er enkelt og greit at dette nettstedet har blitt særdeles populært den siste tiden. Mye av forklaringen på det ligger i det faktum at alle i utgangspunktet kan tjene penger på oversetting, via Real Translator Jobs. (Dette nettstedet er dessverre ikke lenger aktivt).


Flere omtaler av nettsteder som kan hjelpe deg å tjene penger kan du lese om her