Lurer du på hvordan du kan tjene penger på nett? En mulighet er å satse på et av de mange foretakene som tilbyr eller videreformidler nettbaserte inntektsmuligheter. Flere av disse er seriøse, har spesialisert seg innen en nisje og samarbeider med store internasjonale oppdragsgivere. Nedenfor finner du tips om noen slike nettsteder. De beste mulighetene til å tjene penger på nett kan du lese om på forsiden vår.

Profit Articles
Dette er et nettsted som tilbyr deg å tjene penger som frilans artikkelforfatter og det er en legitim inntektsmulighet som mange har lykkes med. Behovet for nytt innhold er nemlig stort og tusenvis av nettsteder er villige til å betale andre for å skrive artikler og blogginnlegg. Mulighetene til å tjene penger med Profit Articles er med andre ord gode, men det betinger i utgangspunktet at du behersker skriftlig engelsk sånn noenlunde godt (du kan benytte rettskrivnings- og oversettelsesprogrammer).


Dersom du ønsker å tjene penger på å skrive artikler anbefales nyheten Writing Jobs Online


Profit Articles har i motsetning til mange andre aktører lang erfaring innen denne nisjen og de tilbyr medlemskap til en forholdsvis rimelig pris. Videre hevdes det at du kan tjene fra 1000 til over 3000 kroner pr dag, men ikke forvent slike summer den første tiden. Medlemskap inkluderer for øvrig nødvendig opplæring og du vil blant annet lære hvilke typer artikler du bør skrive for å kunne tjene meste mulig penger. Videre inkluderer medlemskap hos Profit Articles en rekke verktøy og programvare, samt support dersom du behøver/ønsker det. 


Legit Online Jobs

Legit Online Jobs er en populær aktør som tilbyr deg mulighetene til å tjene penger på nettbasert markedsføring. Det betyr i alle fall at potensialet er enormt, av den enkle grunn at det brukes vanvittige milliardbeløp på å kjøpe reklame på nettet. En del av disse pengene kan du tjene ved hjelpe av Legit Online Jobs. )Du kan naturligvis også tjene penger på markedsføring helt på egenhånd, for eksempel gjennom å selge reklameplass på bloggen din.)


Her finner du nettsidene til Legit Online Jobs


Slik vi har forstått det vil du som medlem hos Legit Online Jobs fritt kunne velge hvem og hva du vil reklamere for og du kan velge blant svært mange selskaper, inkludert store merkenavn. Videre skal det være enkelt å komme i gang, men du må naturligvis legge ned en innsats dersom du skal kunne tjene særlig med penger. Du behøver for øvrig ikke relevant erfaring eller kompetanse for å kunne tjene penger på denne måten, bortsett fra grunnleggende data/pc ferdigheter.


Gaming Jobs Online

Vi avslutter denne artikkelen med noen ord om Gaming Jobs Online, et nettsted som tilbyr muligheter til å tjene penger på testing av spill. Det er en meget populær inntektsmulighet og mange nordmenn er medlem av dette nettstedet. Du kan lese mer om denne muligheten til å tjene penger i vår artikkel om spilltesterjobber. Legg spesielt merke til at du i skrivende stund kan forsøke medlemskap hos Gaming Jobs Online helt gratis.


  • Klikk for å lese om oversetterjobber
  • Klikk for å lese om betalte spørreundersøkelser
  • Klikk for å lese om flere nettsteder som kan hjelpe deg
  • Klikk for å lese om inntekter fra egne bilder

Disse kan hjelpe deg å tjene penger på nett - del 2