tjen penger med betalte markedsundersøkelser


Betalte markedsundersøkelser er en ganske god mulighet til å tjene penger på nett. Forholdsvis god betaling, enkle arbeidsoppgaver og stor fleksibilitet kjennetegner denne inntektsmuligheten som først og fremst passer for deg som ønsker å tjene noen tusenlapper ekstra hver måned.

Litt om betalte markedsundersøkelser

Legg merke til at dette ikke er det samme som spørreundersøkelser, en noe dårligere men gratis mulighet som du kan lese mer om i artikkelen betalte spørreundersøkelser. Store økonomiske interesser er det som gjør det mulig å tjene penger på markedsundersøkelser. Store globale selskaper som omsetter for milliarder betaler mer enn gjerne for din oppriktige mening om deres produkter, deres markedsføring, med mer.


Dine meninger er viktige fordi de blant annet kan påvirke utviklingen av nye produkt, samt hvordan det blir reklamert for disse. Tilbakemeldinger fra forbrukere er rett og slett så viktig at tusenvis av selskaper setter av store summer til å sikre seg god feedback og her ligger din mulighet til å tjene penger på nett, i dette tilfellet gjennom betalte markedsundersøkelser.


Hvordan tjene penger med markedsundersøkelser?

Dersom du skal kunne tjene mer enn småpenger må du bli medlem av et team som tilbyr betalte undersøkelser. Det finnes svært mange slike team og nye dukker stadig opp, for så å forsvinne igjen. Det skyldes blant annet at de ikke har skaffet seg avtaler med mange og store nok bedrifter. Dermed kan de ikke tilbys sine medlemmer god nok tilgang på godt betalte markedsundersøkelser. Det finnes dessverre mange useriøse team og blant mer enn hundre aktører er det kun 4-5 team som faktisk holder hva de lover.


Disse teamene tilbyr til gjengjeld gode muligheter til å tjene penger på nett og de har det til felles at det koster om lag 200 kroner for livslangt medlemskap. Å drifte medlemsområdet samt å sørge for at medlemmene har konstant tilgang til undersøkelser koster penger. I motseting til mange andre tar ikke disse teamene en prosentdel av det du tjener og derfor koster altså medlemskap noen kroner. Det gjør forresten stort sett alle lignende mulighetene til å tjene penger online.


Kom i gang

Som nevnt er det maks 4-5 team som tilbyr gode muligheter til å tjene penger med betalte markedsundersøkelser, men det er et av disse som ligger et hestehode og to foran konkurrentene. Det er nettstedet Paid Surveys At Home, en meget seriøs aktør som har lagt alt til rette også for norske medlemmer. Det er nemlig slik at flere av de andre aktørene i realiteten kun gir engelskmenn, amerikanere og canadiere muligheten til betalte markedsundersøkelser. Det gjelder altså ikke for Paid Surveys At Home som har mange norske medlemmer. NB: Også den nye aktøren Take Surveys For Cash satser på Norske medlemmer.


Faktisk utgjør norske medlemmer den 5. største gruppen av nasjonaliteter, noe som må kunne sier å være et kvalitetsstempel. Jeg nevner ellers at Paid Surveys At Home har tilbudt betalte markedsundersøkelser helt siden 2004, noe som tilsier og erfaring og ikke minst fornøyde kunder. Videre tilbyr de deg undersøkelser fra mer enn 450 forskjellige bedrifter, noe som betyr gode muligheter til å sikre seg en grei ekstra inntekt.


Dersom du ønsker å tjene penger med betalte markedsundersøkelser er dette definitivt den beste muligheten. 4-5000 kroner per måned bør de aller fleste kunne klare uten problemer. Jeg nevner til slutt at en markedsundersøkelse gjennom Paid Surveys At Home gir en betaling fra 30 til 500 kroner og vanligvis mellom 50 og 200 kroner. Her kan du lese mer og komme i gang med godt betalte markedsundersøkelser på nett.  • Sjekk hvordan du kan bli spilltester
  • Sjekk hvordan du kan bli oversetter
  • Sjekk hvordan du kan bli artikkelforfatter
  • Sjekk hvordan du kan tjene raske penger